Quiénes somos
INFORMACIÓN CORPORATIVA
globus-645

Miquel Piqué i Rabell, empleat de banca en els anys 40, es va establir com a agent lliure d’assegurances en l’any 1948, originant així, l’activitat de intermediacions d’assegurances. L’any 1977 es va incorporar el seu fill i actual conseller-delegat Miquel Piqué i Faixes, qui transformarà l’empresa en societat anònima (SA), sota la denominació M.Piqué Corredoria Tècnica d’Assegurances, SA.

En l’actualitat el grup disposa de 3 oficines amb més de 30 empleats que atenen als nostres clients en tot el territori nacional; i mitjançant els nostres corresponsals a tot el món, podem garantir el servei a nivell internacional.

M. Piqué C.T.S, SA està fortament especialitzada en cobertures específiques per al sector industrial, encara que comercialitzem tot tipus de cobertures de les companyies de més prestigi i solvència del mercat assegurador. La nostra independència de les companyies asseguradores, així com la proximitat i la confiança dels nostres clients, fan de M. Piqué una encertada elecció per a la gestió de les seves assegurances.