Història

Miquel Piqué y Rabell, empleat de banca als anys 40, es va establir com a agent lliure d’assegurances l’any 1948; aquest va ser l’origen de l’activitat d’intermediacions d’assegurances. L’any 1977 es va incorporar el seu fill i actual conseller-delegat, Miquel Piqué y Fajas, que va transformar l’empresa en societat anònima (S.A.), amb la denominació M. Piqué Correduría Técnica de Seguros, S.A. Posteriorment, la tercera generació es va incorporar a l’empresa; l’any 2009, en Miquel Piqué Bausili i més tard, l’any 2019, Araceli Piqué Bausili.

Podem ajudar-te?

Posa’t en contacte amb nosaltres a la nostra oficina més propera o envia’ns la teva consulta mitjançant el nostre formulari de contacte.

Contacte

Actualment el grup disposa de 4 oficines amb més de 30 empleats que atenen els nostres clients a tot el territori nacional; i, mitjançant els nostres corresponsals a tot el món, podem garantir el servei a nivell internacional.

M. Piqué Correduría de Seguros està molt especialitzada en cobertures específiques per al sector industrial, tot i que comercialitzem tot tipus de cobertures de les empreses de més prestigi i solvència del mercat assegurador. La nostra independència de les companyies asseguradores, la proximitat i la confiança dels nostres clients fan que M. Piqué sigui una elecció encertada per a la gestió de les teves assegurances.

0

Clients

0

Sinistres
gestionats

0

Pòlisses
en vigor

0

Històric
de pòlisses

Altres dades rellevants

  • L’any 2001 s’amplien les instal·lacions d’Igualada i l’empresa passa a tenir 500 m2

  • L’any 2008 es produeix la fusió amb Intercir

  • L’any 2020 s’obren oficines a Lloret de Mar - Girona

  • Més de 70 anys d’experiència

  • Més de 50 asseguradores

  • Sinistre màxim indemnitzat (any 2010): 14.000.000 €

  • L’any 2023 s’obren oficines a Figueres - Girona

Podem ajudar-te?

Posa’t en contacte amb nosaltres a la nostra oficina més propera o envia’ns la teva consulta mitjançant el nostre formulari de contacte.

Contacte